Hjernetrimspill debuterer med Humble Bundle

Ny «betal hva du vil»-pakke inkluderer blodferske Eets Munchkies.

Den vesle indie-utvikleren Klei Entertainment har flere baller i luften samtidig. I går fortalte vi at de hadde lagt ut en tidlig utgave av det turbaserte spionspillet Incognita for salg, og nå har de gjort det samme med hjernetrimmeren Eets Munchies.

Det interessante denne gangen er imidlertid at betaversjonen av Eets Munchies ikke lanseres på egenhånd, men i Humble Indie Bundle 9. Det er en pakke der du kan betale hva du vil for fire forskjellige spill, og utenom Eets Munchies inneholder den Double Fines rockeepos Brütal Legend, Kleis plattform/snikespill Mark of the Ninja og det vakre plattformeventyret Trine 2. Betaler du mer enn gjennomsnittet for disse spillene får du også tilgang på indiesuksessene Fez og FTL – Faster than Light. I skrivende stund ligger gjennomsnittet på like under 30 norske kroner.

Matglad hjernetrimmer

Eets Munchies er en todimensjonal hjernetrimmer der målet er å hjelpe et svært sultent Eets-vesen å spise opp all maten på nivået. Den altetende krabaten vandrer rundt på egenhånd, men ved å plassere ut forskjellige objekter kan du hjelpe ham å nå maten. Litt som i en blanding av Lemmings og The Incredible Machine, altså.

Spillet lanseres med et redigeringsverktøy som du kan bruke til å lage dine egne nivåer. I betaversjonen er omtrent 60% av nivåene på plass, og det samme er redigeringsverktøyet. Planen er å inkludere én ekstra verden før lanseringen av fullversjonen. I tillegg ønsker Klei spillernes hjelp til å renske spillet for småfeil, samt den siste finpussen.

Du kan svippe innom spillets forum for mer informasjon, eller ta en titt på traileren under artikkelen.

Les også: Sniktitt på hjernetrimmeren Contraption Maker

Mmh, kake!

Siste fra forsiden