Hobbysnekker bygget Fallout-hvelv i kjelleren

– Kona mi angrer kanskje litt, sier arkitekten.

Trey Hill/Reddit

De fleste av oss har vel hørt ordtaket «Lottomillionærer er ikke som andre millionærer», men hva med det litt mindre utbredte «Fallout-fans er ikke som andre fans»?

Tidligere i år skrev vi om en ivrig spiller som sendte 2000 flaskekorker til Bethesda i håp om å sikre seg en kopi av det kommende Fallout 4 – et tilbud Bethesda for øvrig godtok.

Slik ser det ut med Vault-Tec-dør i kjelleren.

Nå har en annen, minst like kreativ Fallout-fan bygget sin egen Vault-Tec-dør som han har installert i kjelleren til sitt nye hus. Etter bildene å dømme virker det ganske tungvint å åpne og lukke døren, men det gjør ikke byggverket noe mindre imponerende.

Bygget hele huset

Hobbysnekkeren Trey Hill, som til vanlig jobber som IT-sjef på en skole i Canada, forteller på Reddit at han nylig bygget hele huset sammen med noen venner, og da turen kom til spill- og underholdningsrommet ønsket han å gi det et personlig preg:

– Kona mi sa «fordi du har bygget et hus til oss kan du gjøre hva du vil med kjelleren». Det kommer hun kanskje til å angre på, skriver Hill.

Det tok en hel måned å fullføre prosjektet, men overraskende nok skal det ikke ha kostet mer enn snaue 2000 kroner. Selve underholdningsrommet er ikke ferdig enda, men Hill har enda tid på seg før Fallout 4 lanseres 10. november.

Fallout: New Vegas-mod kan gjøre ventetiden på Fallout 4 litt kortere.
Fan-skapte Autumn Leaves byr på et helt nytt eventyr»

Siste fra forsiden