Podkast

Rad Crew

– Høres ut som om Bruce Willis spilte inn Apocalypse over telefon

Rad Crew tar for seg de merkeligste kjendisopptredene fra spillverdenen.

Bruce Willis i Apocalypse var ingen storslager.
Activision

Etter en ukes sommerferie er spillpodkasten Rad Crew tilbake, og det er liten tvil om at gjengen har brukt mye av tiden på. En snau time av dette 2 timer lange showet dedikeres til spilldiskusjon. Jostein har for eksempel spilt den japanske visuelle romanen Danganronpa: Trigger Happy Havoc – et spill som er midt i blinken for Phoenix Wright-fans og andre som liker eventyrspill.

Shovel Knight er en av sommerens storfavoritter.

Den afrikanske settingen gjør at Sniper Elite 3 skiller seg ut fra konkurransen når det gjelder spill satt til 2. verdenskrig, men er det verdt kjøpet? Og hvor vanlig var det egentlig å skyte folk i testiklene på den tida? Stian gir oss svaret på disse spørsmålene.

Are føyer seg på sin side inn i rekken av folk som anbefaler fake-retro-spillet Shovel Knight på det sterkeste. Måten spillet blander elementer fra NES-klassikerne slik som Castlevania og DuckTales falt i smak for ganske mange der ute, og vår podkastvenn er intet unntak.

Ikke alle har sittet klistret foran skjermen i sommervarmen. Aleksander har for eksempel vært på London Film & Comic Con, og fant ut at det også var en betydelig spillseksjon på den gigantiske messa. Plants vs Zombies: Garden Warfare blir også omtalt. Ingen kan beskylde oss i Rad Crew for å ha grønne hender, men vi klarer seg muligens ganske greit i dette spillet likevel? Det er i alle fall et veldig sjarmerende skytespill.

Kjendiser i de rareste spillrollene

Aerosmith ble brukt til å promotere Revolution X.

Det som likevel sparker igang showet denne uken er en litt underlig topp 5-liste Vi ser på de mest bisarre kjendisrollene i spillhistorien. Hva i alle dager gjør for eksempel Aerosmith i lyspistol-spillet Revolution X?

Til sist hører vi fra lytterne som har fortalt oss deres favorittspill så langt i 2014 – og en av dere der ute vant The Legend of Grimrock fra GOG.com. Hvem som ble den heldige hører du selvfølgelig i episoden.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Her er ukens podkastmeny:

  • Topp 5 rareste kjendisroller i spill (07:00 - 30:00)
  • Nyheter (30:00 - 47:00)
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc (50:00 - 1:00:00)
  • Sniper Elite 3 (1:00:00 - 1:10:00)
  • Shovel Knight og Super Time Force, samt Aleks' tur til London Film & Comic con (1:10:00 - 1:42:00 )
  • Lytternes favorittspill så langt i 2014. Pluss: vinneren av The Legend of Grimrock fra GOG.com (1:45:00 - 2:05:37)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Anmeldelse: Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 3. juli
Rad Crew, 26. juni
Rad Crew, 19. juni

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden