Husker du Deluxe Ski Jump?

Nå kan du prøve det nyeste spillet i serien.

Deluxe Ski Jump-serien har alltid hatt en lojal fanskare her til lands, og nå kan hoppgjengen glede seg over at serien har fått et nytt tilskudd på PC.

Finske Mediamond har nemlig lansert Deluxe Ski Jump 4, og denne gangen loves vi enda mer realistisk fysikk og legendariske hoppbakker som Planica, Lahti og Garmisch-Partenkirchen. Totalt er det åtte bakker i spillet.

Æsj, V-stil!

Grafikken har fått et lite ansiktsløft, og vi kan også se frem til varierende vær- og lysforhold. Lydeffektene skal også være svært autentiske.

Det er også mulig å laste ned hoppene til andre spillere for å studere dem og se hva de eventuelt gjør bedre enn deg.

Ellers går ikke den kortfattede pressemeldingen i særlig detalj om spillet, som kan lastes ned direkte fra utviklernes nettsted. En gratis prøveversjon er imidlertid også tilgjengelig, så om du har lyst til å finne ut hva du duger til i hoppbakken er det bare å gå i gang. Installasjonsfilen er på 10 MB, så det bør ikke ta deg lange tiden å få spillet ned på maskinen din.

Det er også mulig å abonnere på en onlinetjeneste hvor man kan delta i internasjonale hoppturneringer. Kjøper du fullversjonen av spillet får du tre måneders medlemskap gratis.

Siste fra forsiden