Husker du Superfrog?

Team 17 har ankommet Good Old Games.

Retrobutikken Good Old Games har sikret seg en utgivelsesavtale med nok en gammel spillaktør. Denne gangen er det britiske Team 17 som har skrevet under på kontrakten, og dermed får vi flere spennende utgivelser.

Good Old Games har allerede lagt ut Worms: United og Alien Breed + Tower Assault på butikken sin. Førstnevnte er en samlepakke bestående av det første Worms-spillet og utvidelsen Reinforcements, mens sistnevnte er to klassiske skytespill hvor handlingen sees ovenfra.

Er jeg den eneste som fortsatt kan Superfrog-musikken utenat?

I neste uke følger de opp med plattformspillet Superfrog, samt racingspillet World Rally Fever. Flere Team 17-spill kommer i løpet av året.

Team 17 har en lang og spillrik historie, og selv om mange av de største klassikerne deres er forbundet med Amiga-formatet kom flere av dem ut på PC også. I senere tid har Worms-serien tatt mye av fokuset deres, og det er vel neppe usannsynlig at den vil bli godt representert på Good Old Games i løpet av året.

Nettbutikken spesialiserer seg på å selge gamle PC-klassikere, og har fått mye positiv oppmerksomhet på grunn av deres DRM-frie spill og rettferdige, verdensomspennende prissetting.

Les også: Slik skapte de Worms

Siste fra forsiden