Hva avslører Microsoft på E3?

Tunge spillnavn vil trolig stjele amerikanernes show.

Nå nærmer det seg med stormskritt. Neste uke er det endelig klart for E3, og avsløringene står i kø. Nintendo kommer til å presentere sin nye stasjonære konsoll, mens Sony trolig vil ha fokus på bærbare NGP (som ryktes å hete PlayStation Vita).

Avslørende. (via GameSpot)

Selv om Microsoft, som Sony, helt sikkert er i gang med planleggingen av en ny stasjonær konsoll, er det ikke ventet at noe slikt vil vises frem på E3. Her virker fokuset å ligge på spillene.

Ifølge et lekket omslag av et kommende Xbox 360-magasin er det i hvert fall to friske nyheter på vei. Den ene er Gears of War Exile. Dette ryktes å være en såkalt skinneskyter som skal støtte Kinect.

Det andre "nye" spillet er Halo HD, en grafisk moderne versjon av klassikeren Halo: Combat Evolved. Ryktene vil ha det til at det gis ut i USA 15. november 2011, nøyaktig ti år etter originalen.

Microsoft har ikke kommentert disse nyhetene, det melder GameSpot.

Vi er uansett på plass med tre mann for å være dere leseres øyne. Microsofts pressekonferanse begynner førstkommende mandag klokken 18.00 norsk tid. Gled deg til denne festuken.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden