Hva er All the Bravest?

Square Enix registrerer nytt varemerke i Europa.

Ifølge Fusible har utgiverhuset Square Enix raslet stille med et nytt varemerke her i Europa. Giganten har registrert navnet All the Bravest til bruk i en hel drøss med kategorier, blant annet videospill, strategiguider, lydopptak, video og bøker. Samtidig har de opprettet domenene AllTheBravest.com og AllTheBravest.net.

Akkurat hva varemerkeregistreringen skal brukes til er litt usikkert, men det kan være at Final Fantasy-sværingen ønsker å prøve å introdusere det japanske Nintendo 3DS-spillet Bravely Default: Flying Fairy til et europeisk publikum.

Dette er i så fall ikke første gang Square Enix endrer et spillnavn så drastisk i lokaliseringen. Nintendo DS-spillet The World Ends With You het It's A Wonderful World på øya i øst, mens Dragon Quest: Journey of the Cursed King kunne smykke seg med den litt mer ekstravagante tittelen Dragon Quest VIII: The Sky, the Ocean, the Earth, and the Cursed Princess.

Bravely Default: Flying Fairy.

Bravely Default: Flying Fairy ble sluppet i Japan i oktober, og har fått god omtale fra landets spillmedier.

Square Enix er for tiden også i nyhetsvinden med sin nye spillmotor, kalt Luminous Studio. I den imponerende teknologidemoen Agni's Philosophy fikk vi tidligere i år se hva grafikkhjernene i selskapet hadde kokt sammen.

Les også: Final Fantasy i nettlesaren? Les også: Square Enix imponerer med ny spillmotor

Siste fra forsiden