Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 17

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, en flott MP3-spiller, gavekort og mye mer.

Spesialutgave av Aion

Aion Limited Collector's Edition.
Med disse vingene kan du fly lenger enn normalt.
Og disse øreringene holder deg i live litt lenger.

Hver dag består av en ny premie, og i dag gir vi bort en samlerutgave av det massive rollespillet Aion.

I Aion får vi et vakkert, tradisjonelt og svært underholdende spill. Et av spillets store styrker er mulighetene spillerne får til å forbedre sine figurer på en morsom og dyp måte. Her er det alltid nye oppdrag å gjøre, nye rustninger å lage og nye poeng å skaffe. Alt dette får deg til å ønske å spille mer og mer.

Handlingen er satt i en fantasiverden som har blitt revet i stykker av langvarig konflikt. De engleaktige Elyos kriger mot sine demoniske motparter Asmodian, og begge kjemper mot en dragerase fra underverdenen. Som spiller må du velge side, og deretter kjempe med og mot tusenvis av andre.

Aion Limited Collector's Edition inneholder blant annet en håndtegnet figur av mektige Aiva. Videre får man tilgang til eksklusivt spillinnhold som «Black Cloud Wings», som lar deg fly lenger og «Black Cloud Earring», som gir økt helse og mana. På toppen får man spillets musikk på CD, to eksklusive figuranimasjoner, spesielle farger for å skreddersy utstyret til din spiller og plakat-kart over områdene Elysea og Asmodae, hvor de to spillerstyrte rasene holder til. I tillegg kommer selvsagt spillets klient på to DVD-plater.

Vi legger også ved 120 dager gratis spilletid, to t-skjorter og noen buttons.

Bli med i trekningen

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Les også
Anmeldelse: Aion

Siste fra forsiden