Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 10

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, en flott MP3-spiller, gavekort og mye mer.

Krevende interessant og strategi i Elven Legacy.
I Majesty 2 er du sjefen.

Knallbra russisk strategi

Hver dag består av en ny pakke. I dag er premien Elven Legacy og Majesty 2 – to supre strategispill fra russiske 1C: Ino-Co og Paradox Interactive.

Elven Legacy er et gjennomført strategispill lagt til en typisk fantasiverden. Du leder en hær med alt fra vanlige soldater til mektige helter. Du må passe godt på hæren din og utvikle den, for døde soldater er borte for godt. Spillet har en kampanje full av muligheter for interessant taktikk og krevende strategi.

I tillegg til hovedspillet gir vi vinneren tilgang til de tre utvidelsespakkene Ranger, Siege og Magic, som inneholder hver sin nye kampanje med totalt 50 nye brett.

Majesty 2 gir oss et forfriskende spillkonsept, der du er herskeren i et rollespillunivers. Heltene representerer spillere i vanlige rollespill, og målet er å få dem til å gjøre det du ønsker. Her får du time etter time med vanedannende moro og intelligente dilemmaer i en eventyraktig og detaljert verden med fantastisk musikk.

Bli med i trekningen

Vi kårer kun én vinner hver dag. For å bli med i trekningen om disse spillene må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden