Hva er egentlig Super Meat Boy-gjengens neste spill?

Skjuler det seg en hemmelighet bak tittelen A Voyeur for September?

Utsnitt fra den merkelige traileren.
Team Meat

Tokløveret i Team Meat, Tommy Refenes og Edmund McMillen, har smått begynt å lade opp til en avduking av sitt neste spill. De to har holdt på med et prosjekt etter at de la det merkverdige kattespillet Mew-Genicshylla litt tidligere i år.

I en ny lokketrailer – som er rimelig intetsigende, med grått og dust videomateriale som ikke viser stort annet enn det som tilsynelatende er stua til McMillen – hevder de at spillet kommer til å hete A Voyeur for September. Det skal angivelig komme til Android, iOS, Linux, Mac og WIndows, ifølge en oppføring på Indie Megabooths hjemmesider.

...eller?

Nytt Super Meat Boy?
Team Meat

Som en rekke bokstavkyndige kommentarfelt- og nettforabrukere har skjønt allerede, er dette neppe den virkelige tittelen. Stokker du om på bokstavene i A Voyeur for September ender du til slutt opp med Super Meat Boy Forever, noe som er mye mer Team Meats modus operandi slik vi kjenner de.

I tillegg har noen registrert nettstedet http://supermeatboyforever.com/ allerede i juli. Siden er nå blank, og registreringen er gjort privat. Med mindre en blodhard Super Meat Boy-fan jobber med en hyllest til spillet fra 2010 burde det bety at Team Meat har noe på gang her. Akkurat hva får vi nok først vite under Penny Arcade Expo mot slutten av august.

Mew-Genics ble lagt på is.

Vi vet at de to på et tidspunkt puslet med en mobilvariant av Super Meat Boy, men at de avsluttet prosjektet da de ikke fikk kontrollene til å bli helt kanon. Kan hende de har funnet en mirakelkur på dette, eller kanskje de har begynt på en helt ny oppfølger. Hvem vet.

Det bittelille studioet Team Meat har høstet mye oppmerksomhet, nettopp for debutspillet Super Meat Boy i 2010. Siden den gang har Edmund McMillen også fått skryt for roguelike-spillet The Binding of Isaac, mens Refenes ikke har puslet med annet enn Mew-Genics og den avbrutte Super Meat Boy-mobilspillet.

Her på bruket fikk også debutspillet nok skryt.
Særlig satte vår anmelder pris på mestringsfølelsen i Super Meat Boy »

Siste fra forsiden