Hva er The Walking Dead: 400 Days?

Steam-oppføring tyder på mer innhold til fjorårets følelsesladde eventyr.

En ivrig IGN-skribent snappet i går opp en interessant oppføring på nettsiden Steamdb.info på torsdag. Dette er en nettside som stapper et sugerør inn i Steams database og suger til seg info om hva som legges inn.

Oppføringen virker å antyde at fjorårets episodiske Telltale-storhit, The Walking Dead, får nytt nedlastbart innhold kalt 400 Days. Dette kan være det Telltale siktet til da de tidligere i år, da sjefsforfatter Gary Whitta fortalte at de jobbet på noe som skulle stilne suget til fansen i den lange ventetiden mellom fjorårets første sesong og den kommende andresesongen.

Skjermbilde av oppføringen hentet fra Steamdb.info. (Bilde: IGN)

Om dette skulle vise seg å stemme er dette mest sannsynlig det Telltale har lokket med på den sosiale videotjenesten Vine de siste dagene. Utvikleren har slengt ut små snutter som alle bærer dag pluss nummer som tittel. Senest ute er snutten Day 236, som viser en person som henger opp bilder av ukjente figurer opp på en tavle, samt to røde ringer. Kan ringene være de to siste tallene i 400?

Vi vet allerede at Telltale sikter på å begynne The Walking Deads andre sesong til høsten, men ikke mer spesifikt enn det.

Kritikerrost zombiespill

The Walking Dead fanget manges hjerter i fjor, med et engasjerende eventyr som fortalte om eks-kriminelle Lee og småjenta Clementine. De to formet et slags far- og datter-forhold i løpet av spillets fem episoder, noe som rørte flere.

Eventyrspillet lente seg også mye på at man kunne velge sin egen vei gjennom episodene. Følgesvenner dør og lever ut av spillerens valg, og personlige forhold styrkes eller svekkes ut i fra hvilke standpunkt man tar i diskusjoner.

Vi i Gamer.no hedret spillet med flere priser under redkasjonens spillkåring like før nyttår, og en god del av våre skribenter hadde det også på sine personlige favorittlister over spill fra 2012.

Les også: The Walking Dead-eventyret fortsetter til høsten Les også: Telltale drømmer om Star Wars

Siste fra forsiden