Hva i alle dager er dette?

Spillavsløring fra Square Enix går over tre dager.

Store deler av avsløringen viser en mann som bare sitter alene i et rom.
CantKillProgress/Twitch

I helgen annonserte Square Enix at et av sine vestlige studioer ville avsløre et nytt prosjekt denne uken. Den direktesendte avsløringen begynte på Twitch mandag kveld og skal vare i hele 48 timer. Så langt har vi ikke fått vite mye, men en rekke planlagte publikumsavstemninger lover å røpe mer om prosjektet som har fått kodenavnet Can’t Kill Progress.

Publikumsavstemningene skjer ved bestemte tider. Norsk tid er CEST.

Twitch-sendingen følger en mann som våkner opp i en fengselscelle. Hvem han er eller hvorfor han har blitt fanget er uklart, men dette skal vi finne ut gjennom de interaktive delene av sendingen. Ved bestemte tidspunkter dukker det opp ulike situasjoner der publikum blir bedt om å stemme på utfallet via Twitch-chatten.

I periodene mellom avstemninger, som varer opptil 18 timer, vises de samme, korte klippene av mannen i reprise. Med andre ord kan interesserte seere spare seg for mye skjermtitting ved å bare følge sendeplanen. Denne kan du se i bildet til høyre.

Deus Ex eller Hitman?

Siden Square Enix først meldte om avsløringen har det florert rykter og teorier om hva vi kan vente oss. Ifølge helgens Twitter-annonsering kommer nyheten fra et vestlig studio, så det kan dreie seg om Deus Ex eller Hitman, to Square Enix-serier som utvikles utenfor Japan.

Selvfølgelig kan det også være snakk om en annen serie, eller kanskje noe helt nytt. Svaret kommer uansett onsdag kveld, men i mellomtiden kan du følge sendingen hvis du vil være med på avstemningene. Vil du vite hva du har gått glipp av så langt kan du besøke Instagram-kontoen «cantkillprogress».

Square Enix har flere overraskelser på lur.
Et uannonsert japansk rollespill kan komme allerede i år »

Siste fra forsiden