Mystisk Telltale-prosjekt

Hva? Mer?

Eventyrspillutvikleren forener Sam & Max med Strong Bad og Penny Arcade.

Amerikanske Telltale har gjort det godt siden de lanserte den første Sam & Max-sesongen i 2007. I dag avsluttes den tredje sesongen, og etter den er ferdig vanker det spill basert på filmseriene Jurrasic Park og Back to the Future. Nå viser det seg at selskapet har enda et prosjekt på gang.

En kort film på Gametrailers er dessverre den eneste informasjonen vi har, men til gjengjeld hinter den om en storstilt allianse på tvers av ulike rettighetshavere. Filmen viser silhuetter av Max fra den ovennevnte serien, Strong Bad fra Flash-tegnefilmene Homestar Runner, Tycho fra tegneserien Penny Arcade og noe som ser ut som en av figurene fra skytespillet Team Fortress 2.

Telltale har tidligere laget spill basert på Homestar Runner og Sam & Max-effekter har dukket opp i Team Fortress 2, så dette nye samarbeidet dukker ikke akkurat opp fra ingensteds.

Hva slags spill som har ført de forskjellige figurene sammen vites ikke, men det er et lite hint i filmen. Et par av figurene holder nemlig noe som ser mistenkelig ut som spillekort. Kanskje det dreier seg om en rolle- og kortspillmiks i samme gate som SNK vs. Capcom: Card Fighters Clash? Eller kanskje mer tradisjonelt kortspill i en oppfølger til Telltales første spill, Telltale Texas Hold'em.

Uansett får vi snart vite mer konkrete detaljer om hva Telltale jobber med. På torsdag skal prosjektet offisielt avdukes, og vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon.

Siste fra forsiden