Hva savner du på Gamer.no?

Fortell hva vi skal skrive mer om.

De siste årene har det skjedd mye på Gamer.no. Vi har fått nye eiere, økt produksjonen og innført nye konsepter. Lesertallet peker stadig oppover, og det er forhåpentligvis et tegn på at vi gjør mye riktig.

Samtidig ønsker vi alltid å bli bedre, og nå vil vi ha innspill fra deg.

Hva vil du lese?

I dag tilbyr vi i hovedsak en blanding av nyheter, sniktitter, intervjuer, anmeldelser, kommentarer, tilbakeblikk og konkurranser. Er det noe av dette vil bør gjøre mer av, eller er det noe du savner helt hos oss?

Kanskje ønsker du bedre dekning av ukjente spill, et større fokus på norske spillutviklere eller flere artikler om e-sport og den voksende rundt konkurransespilling? Har vi for lite stoff om hvordan du kan utdanne deg til å bli spillutvikler? Hvor viktig er videoinnhold? Savner du flere meningsbærende kommentarer, fagtunge artikler eller nostalgiske tilbakeblikk?

Kort sagt: Hjelp oss å plukke det gode og interessante stoffet.

Avstemning neste uke

Vi kan naturligvis ikke love at vi har kapasitet til å gjøre noe med absolutt alle ønsker. Det vi kan love er at alle forslag vil bli lest, vurdert og brukt som inspirasjon for oss i arbeidet med å gjøre Gamer.no bedre. Dessuten vil vi gjerne ta med leserne enda et skritt videre i prosessen: Neste uke kategoriserer vi samtlige tilbakemeldinger, og lar leserne stemme på de beste forslagene.

Så nå trenger du bare kaste deg inn i diskusjonstråden under: Hva slags saker vil du ha?

PS: Hvis du ikke ønsker å delta i forumtråden, kan du i stedet sende oss en e-post med dine synspunkter.

Siste fra forsiden