Hva skjer når PUBG møter Fortnite Battle Royale på slagmarken?

De to skytespillene møtes til strid i fanskapt video.

Playerunknown's Battlegrounds og Fortnite Battle Royale har det siste halvåret kjempet en innbitt kamp om herredømme over battle royale-sjangeren. Slaget utkjempes for det meste på foraer og sosiale medier, der spillere priser sine respektive favoritter og rakker ned på motstanden. Men hva om spillene selv møttes til strid?

PUBG vs Fortnite.
YouTube/Nukazooka

I en kort realfilm – som du kan se over – har YouTube-kanalen Nukazooka forsøkt å svare på hvordan det hadde gått dersom PUBGs realistiske krigføring kolliderte med Fortnites overdådige våpen og hektiske byggemekanikker. Resultatet er ganske imponerende.

Stekepanner og raketter

PUBG vs Fortnite åpner med en helt vanlig runde i Playerunknown's Battlegrounds. Alt blir imidlertid snudd på hodet når en flyvende buss plutselig slipper en ladning med høylytte og fargerike spillere løs på slagmarken.

Videoen viser en rekke ikoniske elementer fra begge spillene, som stekepanneslagsmål i PUBG og rakettseiling i Fortnite Battle Royale. Selv om det beste spillet vinner krigen til slutt, påpeker skaperen av videoen at det ikke er hans hensikt å si at ett spill er overlegent det andre:

– Poenget med denne videoen er ikke nødvendigvis å si at PUBG er bedre enn Fortnite eller omvendt. De er begge i seg selv flotte spill. Jeg lagde videoen for å vise frem noen av de kule og morsomme øyeblikkene som kunne skjedd dersom de møttes, forklarer Nukazooka.

Siste fra forsiden