Hva skjer når Sonic møter spionen fra Team Fortress 2?

PC-utgaven av Segas racingspill får besøk av flere nye figurer.

I høst lanserte Sega det andre kapittelet i sin maskotbaserte gokart-franchise til det meste som kunne krype og gå av konsoller, og den 31. januar får endelig PC-publikummet prøve seg i rollen som Sonic bak rattet.

Som en liten klapp på skulderen for den ekstra ventetiden får PC-utgaven av spillet besøk av kjente personligheter fra Valves populære skytespill Team Fortress 2. Det er da først og fremst klassene Heavy, Pyro og Spy som tar plass blant kjente og kjære Sega-figurer, som Shadow The Hedgehog og Amigo. De tre kommer dog ikke i form av tre forskjellige spillbare figurer, som man kanskje skulle tro - istedenfor blir det hele et slags bisart samarbeid, hvor Heavy-klassen kontrollerer spillets båt-sekvenser, Pyro styrer på land, og Spionen tar vingene fatt i luften.

Ved siden av Valves figurer dukker også «taktikeren» og «den dødelige snikmorderen» opp fra sine respektive franchiser, nemlig Football Manager og Shogun: Total War. Disse utgis begge av Sega.

PC-plattformens maskot nummer én.

Da undertegnede anmeldte Segas gokartspill tidligere i høst likte jeg det jeg så, og ved siden av å premiere spillet med karakteren 7/10 hadde jeg blant annet følgende å si:

– Sonic & All-Stars Racing Transformed er et godt gokartspill, og blant de mange karting-konkurrentene som har dukket opp i høst ville jeg satt pengene mine på nettopp dette. Sega varter opp med kjente og ukjente personligheter høyt og lavt, og enten du har en forkjærlighet for Vyse fra Skies of Arcadia eller Shadow The Hedgehog finner du litt av hvert å glede deg over i spillets persongalleri.

PC-utgaven kan forhåndsbestilles på Steam.

Les også: Anmeldelsen av Sonic & All-Stars Racing Transformed Les også: Podcasten om Sonic The Hedgehog

PC-utgaven har fått sin egen trailer som viser de nye figurene i aksjon

Siste fra forsiden