Hva skjuler seg i disse ruinene?

Submerged lar deg utforske en oversvømt by på jakt etter forsyninger.

Uppercut Games

Submerged er et utforskningseventyr satt til en eldgammel by som er halvt dekket av vann. Her må du jakte på ulike typer forsyninger for å overleve. Du kommer deg rundt ved hjelp av en enkel fiskebåt, men må også regne med å klatre på gamle, forfalne bygninger for å finne det du trenger.

Teknologi som Unreal Engine 4 gjør det lettere for indie-utviklere å lage spill med lekker grafikk. (bilde: Uppercut Games)

Målet skal være å redde broren din, som er dødssyk. Dere har sammen rømt fra en «fryktelig fortid», men nå blir han svakere og svakere for hver dag som går. Samtidig strømmer minnene om fortiden tilbake.

Pene miljøer

Submerged benytter seg av Unreal Engine 4, og allerede på dette tidlige tidspunktet i utviklingen ser landskapene svært flotte ut.

Spillet kommer fra Uppercut Games, en utvikler etablert av en gjeng veteraner som blant annet har jobbet på BioShock-spillene.

Hva befinner seg i disse ruinene? (bilde: Uppercut Games).

Dette er ikke deres første spill på egenhånd – de har for eksempel også stått for actionspillene Epoch og Epoch II. Disse debuterte på mobilplattformene, hvor de fikk en god mottakelse. Epoch er nå også ute på Steam.

Submerged vil debutere for PC, men kommer til mobile plattformer senere.

For øyeblikket har de ikke gitt ut så mye informasjon om Submerged, men du kan få et lite glimt bak scenene på bloggen deres.

Uppercut Games er ikke de eneste som lager interessante utforskningsspill. I går fortalte vi om Sony-veteranene Friend & Foe, som jobber med et Ico-aktig spill som heter Vane.

Siste fra forsiden