Hvem er den beste tyven?

I Dollar Dash må spillerne konkurrere om den tvilsomme æren.

Dollar Dash er et flerspillerfokusert arkadespill som kommer ut senere i år for Xbox 360, PC og PS3. Spillet lanseres via digital distribusjon, og gir spillerne kontroll over en gjeng tyver som må røve til seg store pengesummer samtidig som de holder konkurrentene unna pengesekkene sine.

Opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre ved hjelp av over 20 usannsynlige og komiske våpen. Om du ikke har lyst til å involvere andre mennesker i spillingen din, eller bare trenger å øve litt før du potensielt dummer deg ut på nettet, kan du ta kampen opp mot datastyrte tyver i stedet. Totalt er det over 30 nivåer å spille på, og spillet har tre ulike moduser.

Som vanlig med slike flerspillerspill kan du bruke de virtuelle pengene du vinner på å oppgradere våpnene dine, låse opp nye egenskaper for figuren din og så videre. Våpnene inkluderer gigantiske, fallende steiner og hissige skjærer, så det blir spennende å se hvordan disse oppgraderes etter hvert. Vi loves også globale poengtavler.

Spillet utvikles av Candygun Games, som sto for det ikke helt vellykkede Dead Block. Forhåpentligvis blir Dollar Dash et par hakk bedre.

Les også: Anmeldelse: Payday: The Heist
Les også: Anmeldelse: The Misadventures of PB Winterbottom

Siste fra forsiden