Konkurranse

Julekalender 2020

I dag kan du vinne noe alle PlayStation-spillere har nytte av

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Et år med PlayStation Plus

Sony

I dag kan du vinne et års abonnement på spilltjenesten PlayStation Plus. Abonnementet gir deg en del frynsegoder som nye gratisspill hver måned, og solide rabatter på både spill og annet fra PlayStation Store. Nye PlayStation 5-eiere får også tilgang til PlayStation Plus Collection som inneholder 20 kjente og kritikerroste PlayStation 4-spill.

Abonnementet lar deg også sette på automatisk oppdatering av spill og systemprogramvare, samt tilgang til 100 GB med skylagring for lagringsfiler.

Premien er levert av PlayStation.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
20 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden