I dette spillet skal du «dø ofte»

Super Meat Boy-utvikleren har lagt ut video fra sitt nye, supervanskelige plattformspill.

Super Meat Boy var et kritikerrost og svært utfordrende plattformspill som kom ut i 2010, og for litt siden kunne vi melde at utviklerene har en ny tittel på gang i samme ånd, kalt The End is Nigh!. Nå har vi fått et større innblikk i hva spillet skal by på.

En av utviklerne, Tyler Glaiel, har nemlig lagt ut en video som viser det kommende indiespillet i aksjon. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Mange farer lurer i The End is Nigh!.
Skjermdump/YouTube

Nådeløst - igjen

Som man kan se av klippet dreier det seg også denne gangen om et spill med relativt enkel teknisk utførelse hvor det kreves massevis av hårfin timing for å komme seg gjennom brasene.

The End Is Nigh! er, i likhet med Super Meat Boy, et retroaktig plattformspill som handler om å komme seg gjennom baner infisert av massevis av farefulle hindringer.

I spillet styrer du Ash, en figur som har overlevd verdens undergang og må lide seg gjennom en fremtid full av smerte, lidelse og muterte skapninger av ymse art. Ifølge beskrivelsen på Steam kommer spilleren til å «dø ofte», så spillet befinner seg nok i samme nådeløse klasse som Super Meat Boy.

Spillet byr på over 600 baner, og underveis kan man samle opp ulike typer objekter, inkludert spillkassetter som inneholder egne minispill. The End Is Nigh! lanseres på Steam-plattformen den 12. juli, og det kan forhåndsbestilles allerede nå.

Det kommer flere interessante spill i sommer: Her er titlene vi gleder oss til denne måneden »

Siste fra forsiden