I The Inner World må du redde en unik verden

Eventyrspillet får internasjonal utgivelse.

Etter å ha blitt godt mottatt i Tyskland er pek-og-klikk-eventyret The Inner World klart for en internasjonal lansering. Handlingen foregår i en mystisk verden som omtrent fungerer motsatt av våre egen klode. Det er et enormt hulrom omringet av en nærmest uendelig mengde fjell.

Luften i denne verdenen kommer fra tre store vindfontener, men nå har en av dem sluttet å fungere. Handlingen følger spillemannen Robert som, sammen med tyven Laura forsøker å finne ut hva som har skjedd. Men er Laura til å stole på?

Klart for internasjonal lansering

Den internasjonale versjonen av The Inner World vil utgis via franske Neko Entertainment. I tillegg blir en samlerutgave i boks tilgjengelig fra britiske Merge Games. Den fysiske utgaven lanseres allerede på fredag i ulike territorier, så forhåpentligvis kommer også den nedlastbare versjonen da.

The Inner World benytter seg av tegnefilmaktig 2D-grafikk, og skilter med massevis av rare figurer og utfordrende gåter. Totalt forventer utviklerne at det tar 6-8 timer å fullføre eventyret. Spillet skal lanseres for Windows og Mac OS X. Under artikkelen kan du se den første engelskspråklige traileren fra spillet.

Les også: Eventyr med håndmalt grafikk
Les også: Anmeldelse av pek-og-klikk-eventyret Memoria

Slik ser spillet ut.

Siste fra forsiden