Imperiebygging i magiske Ardania

Warlock: Master of the Arcane byr på turbasert strategi i Majesty-universet.

Paradox har virkelig lagt sin elsk på Ardania-universet til Majesty-spillene, som de kjøpte rettighetene til for noen år siden. Snart kommer det spennende tårnforsvarsspillet Defenders of Ardania, og nå har den svenske utgiveren annonsert Warlock: Master of the Arcane, et turbasert strategispill som foregår i nettopp Ardania.

Her får du spille som en mektig magiker som skal bygge et imperium og utkonkurrere de andre magikerkongene ved hjelp av både hærer og magi.

Spillet skal tilby et bredt spekter militærenheter fra tre ulike raser, og du får også mulighet til å mane frem overnaturlige vesener eller ta kontroll over villdyr. Vi loves også flere dusin magiske formularer, og muligheten til å oppdage kraftige kombinasjoner av disse.

Ellers skrytes det av episke slag, muligheten til å alliere seg med guder og et nyskapende system for styring av byene i imperiet ditt, uten at pressemeldingen går i detalj om dette.

– Det flotte med Warlock er at det arver de beste elementene fra klassiske turbaserte spill, og renoverer dem med moderne utseende og spillfølelse, sier Paradox-produsent Mattias Lilja.

Warlock: Master of the Arcane er under utvikling hos Ino-Co Plus, og Ino-Co er et navn vi kjenner både fra flotte Majesty 2 og som utvikler av de kritikerroste taktiske strategispillene Fantasy Wars og Elven Legacy.

Lanseringen vil finne sted i løpet av andre kvartal neste år, og spillet kommer til PC.

Siste fra forsiden