Ingen Beyond Good & Evil 2 på lenge

Ubisoft tar sikte på neste konsollgenerasjon.

Etter at oppfølgeren til kultklassikeren Beyond Good & Evil ble annonsert i 2008 har det vært mye snakk rundt tittelen, men lite konkret informasjon. Vi har fått stadige beskjeder om at spillet fortsatt er under utvikling, men disse har aldri blitt backet opp.

Nå er det klart at spillet ikke vil komme ut i løpet av denne konsollgenerasjonen. Det sa originalspillets skaper, Michel Ancel, på en Ubisoft-middag under E3. Han bekreftet imidlertid nok en gang at spillet er under utvikling:

Det neste Ancel-prosjektet er Rayman Origins.

– Det er fortsatt i live, og vi er kommet langt i utviklingen så vi kan ikke gå tilbake nå. Vi sikter på den neste konsollgenerasjonen, sa han ifølge VG247.

Det ser med andre ord ut som vi må vente en stund på det nye spillet, for det er fortsatt ingen tegn til at konsollgigantene har tenkt å forlate denne generasjonen. Nintendo kunngjorde riktignok sin Wii U på E3, men denne konsollen tar dem i praksis bare inn i samme ytelsesklasse som PlayStation 3 og Xbox 360, og er slik sett ikke noen ekte nestegenerasjonskonsoll.

Beyond Good & Evil 2 ble opprinnelig annonsert for Xbox 360 og PlayStation 3.

Ubisoft har brukt E3 på å presentere en rekke oppfølgere, inkludert et nytt Rayman-spill fra Michel Ancel selv. Originale Beyond Good & Evil fikk forøvrig en nyversjon tidligere i år.

Siste fra forsiden