Ingen Final Fantasy VII-nyversjon før kvaliteten på serien økes

Square Enix sier de ikke har lykkes med å toppe det klassiske spillet.

Ryktene om en nyversjon av det klassiske japanske rollespillet Final Fantasy VII har versert i snart ti år, uten at noe håndfast har kommet fram i lyset. Fansen har tryglet og bedt, og sentrale figurer i selskapet skal også ha ytret gjentatte ønsker og problemer rundt det å gå tilbake til tittelen en gang i fremtiden.

I følge Andriasang ser det likevel ikke lyst ut for en nyutgave av spillet med det første, dersom ikke utvikleren skjerper seg og produserer spill med mer kvalitet fremover.

I en spørsmålsrunde under Square Enix årlige investormøte skal Square Enix’ president Yoichi Wada nemlig ha forklart at det ikke blir aktuelt med noen nyversjon av Final Fantasy VII før selskapet produserer en ny Final Fantasy-tittel som topper klassikeren med tanke på kvalitet.

Square Enix demonstrerte hvordan Final Fantasy VII kunne ha sett ut på PS3 under E3 i 2005.

Det kom også frem at presidenten ikke føler at seriens nyeste innslag har vært på høyde med kvaliteten til seriens syvende innslag, og han skal visst nok ha ytret at serien hadde vært over dersom selskapet hadde produsert en nyutgave av Final Fantasy VII på nåværende tidspunkt.

Dersom man likevel klør etter å knerte Sephiroth og redde verden, kan den beryktede PC-lanseringen av originale Final Fantasy VII være noe å se etter. I forrige uke lekket det ut ny informasjon om relanseringen som tilsynelatende skal by på trofeer, skylagring og andre godbiter. Det har ikke kommet noen dato for denne nylanseringen riktig enda.

Les også: Final Fantasy VII blir relansert på PC Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XIII-2

Siste fra forsiden