– Ingen planer om mer Resistance

Sonys skytespillserie tar seg en pause på ubestemt tid.

Resistance-serien har blitt framstilt som en av Sonys viktigere storserier etter Resistance: Fall of Man ble utgitt i samsvar med PlayStation 3-lanseringen. Etter to direkte oppfølgere og to håndholdte spill siden 2006, kan det nå virke som om serien tar seg en pust i bakken.

I et intervju uført av Official PlayStation Magazine UK fortalte Sony-produsenten Daniel Brooke at det kan bli lite med Resistance-spill i en stund fremover.

Resistance-serien tar en pause.

– Det har vært moro å jobbe med Resistance-serien, men vi har ingen definitive planer for seriens fremtid, fortalte Brooke.

Dette er kanskje ikke så merkelig, tatt i betraktning at seriens forrige innslag, Vita-spillet Resistance: Burning Skies, fikk en relativt lunken mottagelse. Spillet ble utviklet av Nihilistic Software, som tidligere har jobbet med PlayStation Move Heroes og Zombie Spocalypse.

Seirens skaper, Insomniac Studios, har også gjort det klinkende klart at de ikke kommer til å jobbe mer med Resistance-serien fremover. Studioet ser i stedet mot nye beitemarker, og jobber for tiden med Facebook-spillet Outernauts og multiplatformspillet Overstrike.

Les også: Anmeldelse: Resistance 3 Les også: Resistance-skapere med Facebook-spill

Siste fra forsiden