Iron Brigade til Steam

Double Fines galneslige krigsspill havner på ny plattform.

Double Fine-spillet Iron Brigade ble godt mottatt på Xbox Live Arcade, og i vår anmeldelse fikk spillet en solid syver. Audun Rodem skrev at det hadde «lykkes i å blande tårnforsvar-sjangeren og tredjepersons skytespill – to sjangre som man kanskje ikke skulle tro passet sammen».

I Iron Brigade styrer du din egen mobile skyttergrav – tenk deg en «mech» med andre verdenskrig-teknologi – mens du forsvarer deg mot horder av monstre som kommer i bølge etter bølge.

Bilde fra PC-utgaven.

Nå har den populære spillutvikleren kunngjort at Iron Brigade kommer til PC. Lanseringen finner sted på Steam, og spillets PC-versjon dukker opp allerede neste uke. Mandag 13. august er dagen du må huke av i kalenderen om du har lyst til å ta turen til spillets absurde univers.

PC-versjonen inkluderer også den nedlastbare ekspansjonen Rise of the Martian Bear, hvor man må jakte ned skurken Vlad fra den originale spillkampanjen. Han har overført bevisstheten sin til bjørnen Boris, og stukket av til verdensrommet.

Det opprinnelige navnet til Iron Brigade var Trenched. Double Fine valgte imidlertid å endre navnet etter at den portugisiske utvikleren av et brettspill ved navn Trench! fikk blokkert lanseringen av spillet i flere europeiske land. De mente de to titlene var alt for like, og Double Fine ga til slutt opp kampen for å beholde spillets opprinnelige navn.

Les også: Trenched skifter navn
Les også: Anmeldelse: Trenched

Siste fra forsiden