Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 4

– Iron Bull har den beste sex-scenen

Rad Crew går i dybden på Dragon Age: Inquisition.

Velkommen til en ny episode av spillpodkasten Rad Crew! Vi begynner som vanlig med en Topp 5-liste, og denne gangen handler det om de fem salteste sjøfarer-spillene. I disse spillene får du føle vinden i håret og seile på det åpne hav!

Ramsalt!

Vi diskuterer Dragon Age: Inquisition

Det er ikke så mange nye utgivelser denne måneden, som derfor er et perfekt tidspunkt for å spille lange, episke spill fra 2014. Et eksempel på dette er Dragon Age: Inquisition – som man kanskje kan kalle Bioware sitt forsøk på å vinne tilbake fansen etter en serie med kontroversielle spill.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Dragon Age: Inquisition.

To personer som virkelig, virkelig liker Inquisition er Rad Crews egne Inger Lise og Marie, som bruker brorparten av episodens andre segment til å snakke om spillet, kanskje med spesielt fokus på story, manus og romanse-subplottene.

Jostein er på sin side mer skeptisk etter å ha brukt rundt 20 timer på spillet. Klarer Inger Lise og Marie å overtale ham til å gi det en ny sjanse?

I siste segment får vi høre hva lytterne gleder seg til i 2015. Dying Light viste seg å være en gjenganger, folk er ikke lei av zombier ennå!

Her er ukens meny:

  • 03:57 – De fem salteste sjøspillene (arrrgh!)
  • 28:17 – Nyheter
  • 1:01:40 – Dragon Age Inquisition fangirling
  • 1:47:10 – Lytterne svarer: spillene de gleder seg til i 2015

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Anmeldelse: Dragon Age: Inquisition

Rad Crew, 22. januar
Rad Crew, 15. januar
Rad Crew, 8. januar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden