Jakt på forhistorisk monsterhai

Undervannsspillet Depth har fått en stor oppdatering, med en enda større hai.

Jeg fant ingen bilder av monsterhaien, så her er en vanlig hai.
Digital Confectioners

Depth er et flerspillerspill der to lag møtes til dyst under havoverflaten. Det ene laget består av dykkere, utstyrt med våpen og jaktutstyr. Det andre laget består av haier, utstyrt med sylskarpe tenner og minst like skarpe sanser.

Gratis oppdatering

Teaser for nyhetene.

Nå har Depth fått en stor oppdatering. Den legger til to nye haier, nemlig tigerhai og mako. I tillegg rebalanserer den hvithaien. Spillet har også fått et nytt undervannsmiljø, nemlig en oversvømt gruve.

Oppdateringens største attraksjon er imidlertid fortidshaien megalodon. Dette beistet kunne bli opp til 18 meter langt, og var neppe særlig trivelig å møte for de andre beboerne i havet.

Siden megalodon er en gigant også i forhold til de største hvithaiene, er ikke dette en hai du kan velge i normalt spill. I stedet har utviklerne introdusert en egen modus der menneskene må samarbeide om å ta knekken på én enkelt megalodon.

Oppdateringen har forøvrig én ekstra nyhet det kan være lurt å nevne, nemlig et omfattende redigeringsverktøy som lar spillerne selv designe nye nivåer og modifikasjoner for spillet.

Mer undervannsmoro finner du forøvrig i Subnautica, fra skaperne av Natural Selectrion. Det ble lansert i «early access» i går.

Siste fra forsiden