Japansk Xbox 360-offensiv

Microsoft har kunngjort en rekke japanske spill for konsollen sin.

På sin pressekonferanse på Tokyo Game Show kom Microsoft med en kunngjøring om at de har fått en haug kjente japanske utviklere til å lage spill for Xbox 360.

Fire Pro Wrestling.

Først ut er Avatar Fire Pro Wrestling, et spill som utvikles av Spike. Dette er et wrestlingspill der du får bruke avataren din og banke venner og bekjente, eller datastyrte motstandere. Spillet har ikke fått noen dato, men ser ut til å bli utgitt via Xbox Live Arcade.

Radiant Silvergun.

Treasure er en utvikler med mange perler på rullebladet. En av dem er Radiant Silvergun, et skrollende romskytespill som opprinnelig kom ut til Sega Saturn og i spillehallene. Neste år kommer en oppgradert versjon til Xbox Live Arcade, som inkluderer begge de klassiske utgavene av spillet (samt mulighet for samarbeidsspill over nettet).

Haunt.

Skaperen av PaRappa the Rapper, Masaya Matsuura, jobber med Haunt, et spøkelsesspill for Kinect-systemet. Her får du utforske et hjemsøkt hus, og spillet skal være både morsomt og skummelt. Spillet skal lanseres i løpet av 2011.

Project Draco.

Så har vi nok et Kinect-spill, nemlig Project Draco (midlertidig tittel). Dette kommer fra Yuukio Futatsugi, som er kjent for Panzer Dragoon-spillene. Her får du ri gigantiske drager i kamp, noe som utvilsomt høres spennende ut. Dette spillet kommer også til neste år.

Codename D.

Det siste Microsoft-spillet som ble kunngjort på konferansen er et prosjekt fra Grasshoppers Suda 51 (kjent for No More Heroes og Killer 7). Han beskrev spillet som «hardcore, punk og casual», og selv om han ikke ville ut med detaljer lover han massevis av action. Spillet, som har den midlertidige tittelen Codename D, bruker Kinect, og kommer neste år.

Vi tar også med et nytt Sega-spill, som også bruker Kinect og kommer til neste år. Dette heter Rise of Nightmares, og er et førstepersons skrekkspill, med massevis av blod og gørr.

Microsoft kunne også fortelle at Prof. Kawashima's Body and Brain Exercises for Kinect lanseres tidlig neste år.

Siste fra forsiden