Jenter nyter nettspill mer enn sex

En fersk undersøkelse viser at det er svært lite kvinner holder over onlinespill.

Folk er forskjellige, og har ulike preferanser. Det er håpløst å forsøke å finne et konsensus i noe så subjektivt som hva man liker best, men undersøkelser kan i det minste gi oss et svar på hva et flertall liker bedre enn andre. Potetgullprodusenten Dortios er de siste som har gjort et forsøk.

De foretok nylig en spørreundersøkelse blant 2052 personer, hvorav halvparten var jenter. En del av denne undersøkelsen sentrerte rundt onlinespill, ettersom snacksleverandøren også lanserer et spill på Facebook. Her kom det blant annet frem at jenter og gutter spiller cirka like mye på Internett.

Hva med sex i spill?

MCV har tatt en nærmere titt på jentesegmentet av undersøkelsen. De kan fortelle at hele 84 prosent av de spurte jentene nøt spilløktene sine. Til sammenligning var kun 75 prosent fornøyde med shopping, 70 prosent med sex og 62 prosent med trening.

Det kom også frem at jentene i gjennomsnitt spilte lengre enn gutter, og nær en femtedel av de spurte jentene pleide å spille i senga.

Disse resultatene går for øvrig overens med en undersøkelse One-Poll.com foretok i høst. Da var det gutter som foretrakk spill over sex.

Siste fra forsiden