Julegaver til en gamer

Myke pakker, trendy håndarbeid og kreative småting til julestrømpa.

1: First page
2: New page

En iherdig gamer har sikkert et par spill på ønskelista, men noen ganger har man lyst til å gi bort litt mykere gaver. Det finnes nok av spillrelaterte alternativer som ikke oppfordrer til mer tid foran skjermen, noe foreldre og kjærester kanskje setter pris på.

Både de som kjøper gaver og de som skriver ønskelister kan få et par idéer her. Man bør imidlertid sjekke leveringstiden hos forhandleren før man bestiller, for å være sikker på å ha varen i hende innen julaften.

Alt kler den smukke

Internett er stappfullt av nettbutikker som selger plagg med spillmotiv, og her er et lite utvalg med plagg til hverdagsbruk, samt tilbehør som sannsynligvis vil fange folks oppmerksomhet.

Hvis du har et eksplosivt temperament kan du hinte om det ved å gå med denne Creeper-skjorta, 14.35£ fra Zazzle. 1UP-genseren selges hos Livin Loud via Amazon, og koster 15.99£. Biowarestore har klær egnet til aktivitet og hverdagsbruk, blant annet DA2-hettegenseren til 58$.


Hvis du føler for å stikke deg ut kan dette tilbehøret være noe for deg. Tetrisskoene får du hos Zazzle for 60£, mens nesten-matchende slips kan kjøpes i samme butikk. NES-beltespennen er en evig klassiker, og fås for 29.95$ hos NESbuckle.


Hodeplagg er uunnværlig i vinterkulda, og det finnes mange kule varianter hos Etsy og lignende nettbutikker. Etsy er ei sjappe hvor folk kan selge ting de har laget selv, og nettbutikken for hjemmemekka ting er endelig iferd med å gjøre husflid til noe mer moderne enn keramikkpotter og rosemaling.

Hvis du er modig går du for en heklet Megaman-lue. Til 30$ bør du jo få temmelig mye oppmerksomhet for pengene. Litt mer nøytral er Donkey Kong-lua til brukeren lisa-ting hos den norske Etsy-klonen Epla. Den finnes kun i ett eksemplar, så du bør være rask om du vil ha kloa i den. Hun har imidlertid et par Pacman-luer til salgs også, hver lue koster 220 kroner. Eventuelt kan du cosplaye i dette Kingdom Hearts-inspirerte hodeplagget om du vil. Det skal til og med være varmt på ørene, og koster 30$.


Les også
Anmeldelse: Castlevania: Harmony of Despair

Pynt og praktisk

Kanskje du kjenner en jentegamer som fortjener oppmerksomhet, men synes edle metaller og stener blir litt drøyt? Her er sånn dilldall som jenter liker, samt et par produkter som i tillegg til å gjøre deg ren og forhåpentligvis velduftende, også er kule å ha på badet.


Den søte Zelda-ringen er bare 11 mm høy, og en nærmere titt i Etsybutikken viser at selgeren også har flere ringer med ulike Mariomotiv, alle til 5.53£ per stk. De som husker litt lenger tilbake kan skaffe seg en Scrabble-brikke med Duck Hunt-motiv for 7$, mens de mindre kanskje vil sette pris på et soppanheng i julestrømpa. 6.50$ hos Etsy. Til sist et smykke for rollespillfantasten, velg mellom Alliance og Horde for 10$.


Hjemmelagde såper med håndkontrollfasong finner man flere steder, men Digitalsoaps hevder å ha vært først ute med konseptet. Såpene ser lett ut som ekte var ved første øyekast, og er blitt populære nok til at personen bak kan livnærer seg av såpeproduksjon hjemme. Alle såpene på bildet fås hos Digitalsoap, som også selger flytende såpe i brusflasker og såper med tilsatt koffein. Håndkontrollsåpe, 15$ for 170 g. Tetrissåpe, 7.80$ for 120 g. NES-såpe i eske, 12$.


1: First page
2: New page

Siste fra forsiden