Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 15

Sjekk hva som er dagens premie.

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Hardened Edition
Eksplosivt.

På den femtende dagen i desember har fått tak i Call of Duty: Modern Warfare 3 Hardened Edition for Xbox 360.

Det tredje og avsluttende kapittelet i skytespillsagaen er akkurat så actionfylt og dramatisk som vi forventer, med den ene eksplosjonen større enn den andre. Når du har gjort deg ferdig med historiedelen kan du spille egen oppdrag sammen med en venn, eller kaste deg ut i forrykende flerspillerkamper.

Denne spesialutgaven av skytespillet inneholder et års gratis medlemskap i Call of Duty Elite, som gir tilgang på eksklusivt nedlastbart innhold. Du får «Founder»-status i nettjenesten, og det synliggjøres via emblem i spillet, spillerkort, kamuflasje og andre fordeler.

Du får også en unik feltjournal, som over 100 sider forteller om hele Modern Warfare-historien med autentiske militærskisser, diagrammer og logger fra felten. Denne Xbox 360-utgaven gir deg også en «Special Ops Juggernaut»-bekledning for din Xbox Live-avatar. Alt er pakket inn i en stilig metallboks.

Hvis du vil bli med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 19. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden