Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 17

Sjekk hva du kan vinne i dag.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Spill med proft utstyr

SteelSeries 6Gv2
Diablo IIl Mouse.
Diablo IIl QcK Mousepad.

Nå gir vi bort et spilltastatur, spillmus og musmatte fra SteelSeries – en av de ledende på spillutstyr til profesjonelle spillere.

SteelSeries 6Gv2 er et tastatur som er laget med fokus på ytelse og holdbarhet. Her er et prangende utseende erstattet med funksjonalitet, og vanlige myke taster er erstattet med mekaniske. Dette gjør at tastaturet reagerer raskere, og levetiden på hver enkelt knapp tidobles i følge produsenten.

Diablo III Mouse er en en lasermus som i følge SteelSeries har suveren presisjon, og er skreddersydd for å takle intense spilløkter, med nådeløs knappetrykking over lange perioder. Programvare gjør det lett å skreddersy de syv knappene, og selv den lysende Diablo III-logoen kan skrus av og på etter ønske. Ledningen er dobbeltflettet med nylon, slik at den tåler ekstra røff behandling.

Vi gir også bort en matchende Diablo III-musmatte i QcK-serien til SteelSeries. Stoffoverflaten gjør at musa glir lett og stødig, og basen er designet slik at den ikke sklir på bordet.

Slik deltar du

For å bli med i trekningen om denne utstyrspakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 19. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Ingen Skyrim-demo

Siste fra forsiden