Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 21

Sjekk hva du kan vinne i dagens luke.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Spill i papirform

Tre supre bøker.

Dagens luke består av tre flotte spillbøker som har blitt lansert i 2011: Ready Player One, Barndommens TV-spill og Dataspill.

Ready Player One er en sjarmbombe av en bok, som kan regnes som et spill i litteraturform. Her er det flust av åttitallsreferanser, og resultat er en lystig leseopplevelse som kiler nerden i deg på alle de rette stedene.

Hvis du er nostalgisk er Barndommens TV-spill midt i blinken. Her får vi et bilde på hvordan det var å være spillinteresserrt ungdom i Norge på åttitallet. Boka er lettlest og personlig, og vekker minner til eldre spillere like mye som den er et vidu inn i en annen verden.

Dataspill er en fagbok for ungdommer om dataspillenes historie. Det hele rammes inn i en fortelling om Kim, som skal skrive en skoleoppgave om dataspill. Boka er full av flotte tegninger som på en super måte illustrerer de ulike temaene teksten tar opp.

Slik kan du vinne

For å være med i trekningen om disse bøkene må du svare korrekt på to spørsmål:

Lykke til! Vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Vikingene angriper Crusader Kings II

Siste fra forsiden