Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 3

Sjekk hva du kan vinne i dag.

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Roccat Kone+
Roccat Alumnic Double-Sided Gaming Mousepad.
Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard.

Spillutstyr for de kravstore

I denne tredje luken har vi satt sammen en fin pakke for hardbarka PC-spillere. Roccat stiller nemlig opp med deres kanskje mest populære kombinasjoner av spillmus, musmatte og tastatur.

Roccat Kone+ Gaming Mouse er en svært god spillmus, med spennende funksjonalitet og en rekke tilpasningsalternativer i programvaren. Den sitter godt i hånda og vekta kan justeres individuelt gjennom utskiftbare lodd. Følsomheten i lasersensoren strekker seg fra 100 til 6 000 dpi.

Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard er best i kombinasjon med nettopp Kone+. I tillegg til 25 programmerbare taster har den også en egen EasyShift-funksjon som gjør det mulig å kommunisere direkte med spillmusa. Det betyr at du for eksempel kan endre følsomheten på musa via tastaturet. Makroer kan programmeres i driverne eller gjennom en opptaksknapp på tastaturet.

Roccat Alumic Double-Sided Gaming Mousepad er en musmatte – eller musplate – med en kjerne av aluminium. Dette gjør den helt stiv, selv om den er tynnere en vanlige gummimatter. Strukturen i overflaten gir flott kontroll over musa, uansett hastigheter. Under hvert hjørne er det gummi slik at plata holder seg på plass.

Slik deltar du

For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 5. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Grand Theft Auto V-traileren gir Hideo Kojima prestasjonsangst

Siste fra forsiden