Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 5

Sjekk hva du kan vinne i dag!

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Ratt og bilspill i premie.
Side om side i høye hastigheter.

I dag er det den bunnsolide bilsimulatoren Forza Motorsport 4 for Xbox 360 som ligger på gavebordet, sammen med et trådløst ratt fra Microsoft.

Spillet er i følge vår anmelder tidenes største, vakreste og heftigste Forza, og Krisitan Aasgård skrøt av en realistisk og engasjerende racingopplevelse. Det er flere biler og baner enn tidligere, karrierestrukturen er forbedret og flerspiller er bedre integrert enn noen gang.

Det trådløse rattet gjør det svært enkelt å sette i gang med et hvilket som helst bilspill, og det gjør det enklere å få kontroll over bilen i høye hastigheter og vanskelige svinger. Rattet skal ligge godt i hånda, og det har alle standardknapper som man er vant med på den vanlige kontrolleren, inkludert skulderknapper for gassing og bremsing.

For å bli med i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 12. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden