Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 1

Se hva som skjuler seg bak årets første luke.

Endelig er alt klappet og klart for årets julekalender på Gamer.no. Disse faste konkurransene har lang tradisjon både hos oss og ellers i Tek.no-nettverket. Helt siden desember 2003 har spillredaksjonen gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Hakk og deng

Dette får du i Diablo III: Collector's Edition.
Utdrag fra Diablo III: Book of Cain.

Vi åpner ballet med å gi bort en stilig samlerutgave av det kritikerroste action-rollespillet Diablo III, sammen med Diablo III Book of Cain og en tøff t-skjorte.

Diablo III: Collector’s Edition inneholder selve spillet, en DVD med bak kulissene-materiale, lydsporet på CD og en bok full av Diablo III-kunst. I tillegg ligger det ved en minnepinne bestående av Diablo II og Diablo II: Lord of Descruction, og en tøff hodeskalle som USB-pinnen kan hvile i når den ikke er i bruk. Samlerutgaven inneholder også spillbonuser for både Diablo III, World of Warcraft og StarCraft II.

Diablo III Book of Cain er i korte trekk Deckard Cains dagbok, og fungerer som et kompendium over hele Diablo-universet.

Hvis du vil være med i trekningen av dette spillet må du være fylt 16 år (på grunn av spillets PEGI-merking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er trukket og annonsert i egen artikkel.

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 4. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden