Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 5

Se hva som er premien denne femte dagen i desember.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Detektivhistorie og action

The Testament of Sherlock Holmes.
Of Orcs and Men.
Realms of Ancient War.

I dag har vi fått tak i tre spill fra den franske utgiveren Focus Home Entertainment: Rollespillet Of Orcs and Men for Xbox 360, eventyrspillet The Testament of Sherlock Holmes for Xbox 360 og Diablo III-utfordreren Realms of Ancient War for PC.

I Of Orcs and Men er et kompetent rollespill, der du styrer en ork og en goblin som på en blodig og brutal måte må kjempe mot menneskenes brutale overherredømme. The Testament of Sherlock Holmes presenterer en intrikat sak for den verdenskjente mesterdetektiven og hans assistent. Spilleren må bruke kløkt der han følger spor og løser gåter på veien mot avsløringen av sannheten.

Realms of Ancient War (også kjent som bare R.A.W.) er et hakk-og-deng-rollespill som setter spilleren i rollen som en heks, enkriger eller en tyv gjennom 30 farefylte nivåer i et fantasy-univers. Spillet har også en samarbeidsdel.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 11. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Anmeldelse: Of Orcs and Men

Siste fra forsiden