Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 1

Elleve måneders ventetid er over!

Dette er tiende året på rad vi presenterer en julekalender her på Gamer.no. Helt siden 2003 har vi gitt leserne våre mulighet til å vinne daglige premier fra 1. desember og frem til Julaften, og kalenderen har blitt et fast og svært populært innslag.

Samtlige spill i The Elder Scrolls-serien

The Elder Scrolls Anthology er årets første premie i julekalenderen på Gamer.no. (Foto: Bethesda).

Årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi kommer ikke til å røpe dem før hver enkelt luke åpnes, men det vi kan si er at lukene inneholder alt fra spill, til spillutstyr, konsoller og dataskjermer. Her vil det være noe for en hver smak!

Hver dag byr på en ny sjanse til å vinne, og vi åpner ballet med en saftig pakke fra Bethesda. I dagens luke ligger The Elder Scrolls Anthology, som inneholder samtlige utgivelser i The Elder Scrolls-saga i en tøff samlerboks.

Vinneren får dermed utforske hele universet skapt av Bethesda, fra Arena fra 1994 og til kritikerroste Skyrim fra 2011. I tillegg får han samtlige offisielle tilleggspakker og fem fysiske kart over landområdene til Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil, og Skyrim.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene nederst i saken, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere av julekalenderne én gang i uka. Først trekning er fredag 6. desember.

Lykke til!

Spillrulett
188 har spilt i dag

188 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden