Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 2

Se hva som gjemmer seg bak dagens luke.

Hver dag frem til Julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag på nettstedet siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Profesjonelle hodetelefoner

Tritton Pro True 5.1 Headset.

I årets andre luke har Mad Catz stilt opp med et av sine råeste headset: Tritton Pro True 5.1. Hodetelefonene har et enkelt, men stilrent design, og er laget for PC og Mac, med god lydkvalitet for musikk, film og spill. Fire høyttalere i hvert øre jobber sammen for å gi deg en tredimensjonal lydopplevelse.

Øreklokkene har store, tykke skumputer og det er mulig å justere bøylen rundt hodet på flere måter, slik at den sitter behagelig. Mikrofonen er fleksibel, og kan også demonteres om ønskelig. Videre er det to uavhengige betjeningsknapper for spillyd og stemmevolum på ledningen.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Først trekning er fredag 6. desember.

Lykke til!

Spillrulett
412 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden