Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 23

Se hva du kan vinne på lille julaften.

Hver dag i desember har vi holdt en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender har vært stappet med tøffe premier.

Nå er det dagen før dagen, og i premiepotten i dag ligger en PlayStation Vita, et minnekort og spillene Tearaway og Killzone: Mercenary.

PlayStation Vita. (Foto: Øystein Furevik)

PlayStation Vita er en svært kraftig håndholdt spillkonsoll, med et mylder av forskjellige kontrollmåter. Menysystemet er tilpassset trykkskjermen og det nye trykksensitive panelet på baksiden blir flittig brukt i flere spill. Dette er en maskin laget for spill.

Med i pakken får vinneren det sjarmerende plattformeventyret Tearaway, fra de samme utviklerne som gav oss LittleBigPlanet. I rollen som deg selv tar du direkte kontroll over et univers skapt av papir, og skaperne har tatt i bruk alt PlayStation Vita har å by på av funksjonalitet.

Vi legger også ved skytespillet Killzone: Mercenary, som er et grafikkteknisk kosespill som oppfyller stort sett alle sjekkpunkter for en kompetent skyter. Historien får neppe pris, men spillet greier fint å etterape storebrødrenes bedre estetiske tendenser på stuekonsollen.

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
123 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden