Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 8

Vi trekker sløret av dagens premie.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Action-rollespill

Dagens premie er konsollversjonen av det vanedannende hugg-og-slå-rollespillet Diablo III fra Blizzard. Det er kun få måneder siden dette kom i salg for Xbox 360 og PlayStation 3, og vår anmelder mente den nye utgaven hadde flere forbedringer fra PC-versjonen.

– Sofa-samarbeidsmodusen er definitivt konsollversjonens aller største trekkplaster. Dette er et av de aller beste samarbeidsspillene vi har på markedet nå, og det kan føre Diablo-veteraner sammen med nykomlinger til serien, skrev Ina Berg Larsen i sin anmeldelse i september.

Vinneren får spillet på Xbox 360 eller PlayStation 3, sammen med en matchende t-skjorte.

Slik blir du med i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes.

Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekningen av de fem første lukene ble gjort rett før helgen, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
80 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden