Konkurranse

Julekalenderen fortsetter med en ny premie bak luke 14

I dag lodder vi ut noe som er myntet på de fartsglade.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Hori Racing Wheel Apex til PlayStation 4.
Hori

Racing-ratt til PlayStation 4

Bak luke nummer 14 finner vi et Hori Racing Wheel Apex (RWA) til PlayStation 4. Rattet kobles til konsollen, og er myntet på å by på en mer «kjøreaktig» racingopplevelse i bilspill. Det kan dreies 270 grader, men kan også låses ned til 180 grader slik at man får mer effekt av mindre bevegelser.

Man finner en girspake på rattstammen, og et medfølgende pedalbrett med gass og brems. Rattet har teksturert grep, og vibrering.

Premien er levert av Nordic Game Supply.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes.

Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
749 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden