Just Cause 3 kan være på vei

Utviklerne jobber med et «grensesprengende åpen verden-spill».

Det svenske spillstudioet Avalance har fortalt nettstedet Eurogamer at de jobber med et nytt åpen verden-spill. De beskriver selv spillet som actionfokusert og grensesprengende, og forteller at det er Square Enix som skal gi det ut.

Alt dette tyder på at de snakker om et nytt spill i Just Cause-serien. Disse spillene er kjent for å tilby enorme lekekassemiljøer hvor du står fritt til å skape så mye kaos du bare klarer, og få andre åpen verden-spill tilbyr like mange muligheter til å skape egen moro som Just Cause 2.

Dette er langt fra første gang vi hører rykter om Just Cause 3. I oktober kom rapporter om at utviklingen allerede var godt i gang, og at lanseringen ville finne sted i år. Svenskene avkreftet raskt at de hadde noen 2012-utgivelser på gang, men bekreftet at de på det tidspunktet hadde to store spillprosjekter under utvikling, begge for lansering i 2013.

I e-posten Eurogamer fikk skrev Avalanche at de i tillegg til åpen verden-spillet jobbet med to nye spill basert på filmer og tegneserier. Eurogamer gjetter at det ene av prosjektene basert på den kommende Mad Max-filmen. Det har nemlig lenge gått rykter om at Avalanche har et Mad Max-spill under utvikling. Allerede i 2008 ble det klart at God of War II-designer Cory Barlog jobbet med en spillmatisering av Mad Max, og i 2010 bekreftet Avalanche at han arbeidet hos dem.

For å fullføre prosjektene sine trenger Avalanche flere folk, og de vil holde et rekrutteringsevent i Baltimore i morgen, 30. mai.

Les også: Nytt spill fra Just Cause-skaper
Les også: Gratistur til øyparadis

Siste fra forsiden