Just Cause 4 får sesongpass med billøp, demoner og høyteknologiske våpen

Square har avslørt spillets planlagte tilleggsinnhold.

Just Cause 4 er enda en drøy måned unna lansering, men Square Enix har allerede avslørt hva vi kan forvente av spillets sesongpass. I en kort trailer – som du kan se øverst i artikkelen – kunngjorde utgiveren at passet inkluderer tre utvidelser, som alle vil lanseres en gang i løpet av 2019.

Kappløp, demoner og nytt utstyr

Se litt av hva Just Cause 4 har å by på. (Video: Square Enix)

Den første utvidelsen går under navnet Dare Devils, og introduserer en rekke billøp til Just Cause 4. For å hamle opp med en obsternasig gjeng setter helten Rico seg bak rattet, og utfordrer dem til diverse halsbrekkende kappløp.

Pakke nummer to heter Demons, og som navnet hinter til introduserer den et overnaturlig element til spillet. Her må Rico ta opp kampen mot en urgammel demonisk styrke som plutselig inntar Solis.

I den siste utvidelsen, Danger, dukker Ricos tidligere arbeidsgiver opp i Solis. Med seg har han diverse avansert teknologi, som nye våpen og spesialtrente soldater. Akkurat hvilken konsekvens dette får for spillverdenen har Square foreløpig ikke sagt noe om.

Sesongpasset selges separat, men inkluderes også i Gold-utgaven av Just Cause 4. Dersom du plukker opp sistnevnte får du syv dagers tidlig tilgang på hver av de tre utvidelsene. Gold- og Digital Deluxe-utgavene gir også 24 timers tidlig tilgang på hovedspillet.

Just Cause 4 lanseres 4. desember 2018, for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Slippdatoer for utvidelsene er enda ikke spikret.

På E3 fikk vi en nærmere kikk på Just Cause 4.
Vår utsendte skribent er det mye å glede seg til »

Siste fra forsiden