Se de massive tornadoene i ny Just Cause 4-trailer

I forbindelse med Gamescom-messen har den svenske utvikleren Avalanche Studios nå sluppet en ny trailer fra sitt seneste innslag i den forrykende Just Cause-serien.

I den ferske traileren fra Just Cause 4, som du kan se øverst i artikkelen, stifter vi bekjentskap med de digre tornadoene som spillet har å by på.

I videoen forfølger hovedpersonen en tornado et kjøretøy spesialdesignet for formålet, samtidig som utvikleren beskriver det nye værfenomenet i spillet.

Avalanche Studios

Beregner i sanntid

Ifølge utvikleren beregnes banen til alle objekter som tornadoene fanger opp underveis i sanntid, som altså legger til rette for en viss grad av realisme, og ikke overraskende er ødeleggelsen mer eller mindre total i tornadoens bane.

Just Cause 4 ble offisielt kunngjort i juni og opererer med fire, store områder. Avalanche Studios lover at områdene skal levere så mye innhold at det alltid er noe nytt å oppdage og utforske, uansett hvor lenge kan har spilt det.

Spillet byr på ny spillmotor som gir mye mer realistisk fysikk, og i tillegg til tornadoer byr spillet også på snøstormer og sandstormer. Gripekroken returnerer i Just Cause 4, og er denne gangen fullt ut konfigurerbar og oppgraderbar, noe som gir den mange flere kreative bruksområder.

Man får også tilgang til et nytt «airlift»-system som lar deg løfte ting av alle størrelser og vekt opp i luften, et redskap man også skal kunne ha det mye moro med.

Just Cause 4 lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 4. desember i år.

Les også: Ny verdensrekord: Her gjør han alt i Grand Theft Auto V på 10 timer »

Siste fra forsiden