Demo: Codename Panzers: Cold War

Kald krig blir varm

Nå kan du teste det nyeste Codename Panzers-spillet.

Codename Panzers: Cold War har hatt en vanskelig utvikling. Originalutgiver 10tacle Studios gikk konkurs, og dro utviklerne i Stormregion med seg i dragsuget. Men folkene bak spillet startet et nytt selskap, kjøpte rettighetene til spillet sitt og sikret seg en utgivelsesavtale med Atari.

Spillet foregår i den begynnende fasen av det som ble til den kalde krigen. Sovjeterne forsøker å sulte ut innbyggerne i Vest-Berlin, mens vestmaktene flyr inn nødvendige ressurser i den kjente luftbroen til Berlin. I Codename Panzers versjon skjer det imidlertid et tragisk uhell i luften, som fører til full krig mellom partene.

Spillet er et sanntidsstrategispill hvor stridsvogner spiller en sentral rolle i gameplayet. Her for du stifte bekjentskap med massevis av kjente stridsvogner, som russernes T-70 og T-62, og amerikanernes M48 Patton og M103 Heavy Tank. Du får til og med teste en god, gammel Tiger I.

Nå er spillet endelig klart for utgivelse, og i den forbindelse har Atari lansert en spillbar demo. Nøyaktig hva vi finner i den 900 MB-store demoen har de ikke fortalt (annet enn at det er en enspillerdemo), men forhåpentligvis byr den på nok innhold til at du finner ut om dette sanntidsstrategispillet er noe for deg eller ikke.

Demoen kan blant annet lastes ned herfra:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden