Demo: Restaurant Empire 2

Kan du lage pølser i brød?

Har du drømt om å drive din egen restaurant?

I Restaurant Empire 2, som kom ut i mai, er målet å bygge en egen restaurant, hyre inn kokker, servitører og medarbeidere, og tiltrekke kundene ved hjelp av en variert og spennende meny.

Eksotisk spisested.

I forhold til forrige Restaurant Empire-spill får vi to nye restaurantkategorier med 130 nye retter og drikker, som sammen med de franske, italienske, amerikanske og tyske oppskriftene betyr at spillerne får leke seg med over 600 ulike typer mat.

Ellers fortelles det om forbedret grafikk, nye byggetemaer, over 700 nye objekter (totalt får mer enn 1400 forskjellige ting å innrede restaurantene med), samt nye muligheter som å leie inn artister for å forbedre stemningen. Dessuten kommer spillet med en omfattende kampanje som følger familien Lebouf i det som ser ut til å bli en omfattende såpeopera, med giftemål og mye mer.

Den (noe forsinkede) spillbare demoen av Restaurant Empire 2 kan lastes ned fra Worthplaying, GamersHell og FileFront. Demoen er på litt i underkant av 500 MB. Info om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden