Kan du lykkes som grevling?

I Shelter spiller du en grevlingmor som må beskytte ungene dine.

Svenske Might & Delight har annonsert Shelter, et spill der du får rollen som en grevlingmor. Av en eller annen grunn er det ikke lenger mulig å holde til i redet ditt, og du tvinges dermed til å ta med deg de små grevlingvalpene dine ut i den farlige verden, på jakt etter et nytt bosted.

Verden rundt deg skal være vakker, men er farlig. Som i virkeligheten kan naturen være nådeløs, og det blir neppe lett å holde den vesle familien din i live.

– Det er vår ambisjon å skape en involverende opplevelse hvor du føler deg naken og sårbar i villmarkens ofte nådeløse hender. Vi sier ikke at naturen er grusom, men det moren og valpene hennes vil oppleve er rett og slett en del av livet i villmarken, sier spilldesigner Andreas Wangler.

Spillet vil ikke ha typiske spillelementer som kamper mot «sjefer», og det vil heller ikke være noe forsøk på å skildre godt og ondt. Det handler rett og slett bare om å overleve, og beskytte avkommet.

Svenskene planlegger å lansere Shelter på sensommeren, noe som er passende ettersom miljøene i spillet skal ha et høstlig preg over seg. Spillet vil komme til Windows og OSX. Om du synes det virker som noe for deg, kan du besøke det offisielle nettstedet eller stemme på det på Steam Greenlight.

Might & Delights forrige spill var plattformspillet Pid, som allerede er på Steam.

Les også: Anmeldelse: Miasmata
Les også: Anmeldelse: Proteus

Siste fra forsiden