Kan du overleve i den amerikanske villmarken?

Det folkefinansierte overlevelsesspillet The Flame in The Flood har fått slippdato.

The Molasses Flood

Det unike overlevelsesspillet The Flame in The Flood har eksistert i Steams Early Access-program siden september i fjor, men har nå fått en endelig utgivelsesdato. Tidligere denne uken kunne utviklerne i The Molasses Flood nemlig annonsere at den fullstendige utgaven av spillet slippes på Windows, Mac og Xbox One den 24. februar i år.

Skal du gå i land, eller seile videre?
The Molasses Flood

Spillet skiller seg fra mange andre overlevelsesspill ved å gå bort fra digre, flerspillerbaserte opplevelser, og fokuserer i stedet på deg og din unike kamp for tilværelsen.

Kvinne mot natur

Man vil også møte andre mennesker underveis på reisen.
The Molasses Flood

The Flame in The Flood kler deg i rollen som en ung jente i en dystopisk fremtid. Med seg har hun hunden sin og en hjemmesnekret flåte, og sammen må de tre finne veien nedover et stadig striere elveleie.

Underveis er man nødt til å gjøre flere stopp langs de mange små øyene og utstikkerne som lurer i de amerikanske skogene spillet er lagt til. Her finner man så mangt, fra ressurser som trengs for å overleve, til livsfarlige fiender.

Opplevelsen har tidligere blitt beskrevet som et «rogue-lite»-spill, hvor du antagelig ikke kommer til å lykkes på første forsøk, men i stedet må lære deg og forsøke å mestre spillets mange intrikate mekanikker over flere turer nedover elven.

Spillets utviklere består av flere bransjeveteraner som tidligere har jobbet for alt fra Irrational Games til Harmonix. Det var først etter en suksessfull Kickstarter-kampanje at The Flame in The Flood fant veien til Steam Early Access.

Der noen spiller forlater Early Access, kommer andre til:
Snu verden på hodet i dette actionspekkede bilspillet »

Her er noen hendige tips for potensielle raftere.

Siste fra forsiden